• 3250 2772

Profil Ziegler Service ApS

Profil for Ziegler kølefirma service Amager

Profil

Ziegler Service ApS blev grundlagt i marts 1992, af Brian Ziegler Simonsen som et enmands firma. Her startede vi udelukkende med at servicere storkøkken udstyr, da det var et konstant irritationsmoment, at vi ikke kunne servicere køleanlæg og –skabe. Vi fik i 1995 køleautorisation (os bekendt det eneste storkøkken-firma med denne i samme hus). Firmaet beskæftiger i øjeblikket 6 medarbejdere.

Hos Ziegler service ApS sætter vi stor ære i at vores montører altid har de kvalifikationer og kurser der er tilsvarende til de produkter vi servicerer.

Kunderne kommer altid først, derfor er det en god ide at lave en service kontrakt med os, for den vej at få registreret netop deres produkter, så vi så kan holde dem i så funktionsdygtig stand som muligt, så hvis et funktionsstop skulle opstå, kan vi hurtigst muligt få produktet til at fungere igen.

Vores miljø politik:
Vi råder over moderne udstyr og knowhow, således at vi kan servicere alle vores kunder bedst muligt, både inden for storkøkken og køleanlæg, på en miljørigtig, energimæssig og økonomisk korrekt måde. Når anlæggene skal installeres eller serviceres, råder vi over fuldt udrustede, topmoderne servicevogne.

Vi har stor erfaring indenfor storkøkken branchen og kan derfor altid være behjælpelig med indretning af opvaskeanlæg, udleverings diske, buffet områder, varmt og kold køkken osv. og er klar til alle former for specialopgaver, herunder også rustfri stål-opgaver.

Vi er et autoriseret kølefirma med ISO 9001:2015 certificering og løser dagligt de udfordringer og opgaver vi får af vores kunder. Hos Ziegler Service har vi forpligtet os til at levere produkter og service af højeste kvalitet, samt at dimensionere og installere anlæg korrekt og efter gældende lovgivning.

Ziegler Service også medlem af Dansk køl & varme, som er brancheforening for autoriserede kølevirksomheder i Danmark. Vi har tilsluttet os foreningens miljøordning KMO, og følger en række miljømæssige aftaler om miljøhåndtering og bortskaffelse af kølemidler.